EOL Jaardag in LeidenOp zaterdag 2 april vond de EOL Jaardag plaats, dit keer live in de Lokhorstkerk te Leiden. Met veel oude bekenden maar ook nieuwe gezichten.

Tijdens de ALV namen we afscheid van Theo Krispijn na tien jaar onmisbaar secretarisschap, en verwelkomden Paul Sanders in ons midden. Mogelijke opvolger van Bert van der Spek als voorzitter zal volgend jaar Ben Haring worden. Na de ALV en lunch volgde een middagprogramma met drie sprekers waaronder internationale klimaatonderzoeker Francis Ludlow, Leidse archeoloog Bleda Düring en PhD-student uit Mainz Nicky van de Beek.

Op zijn blog heeft Jona Lendering een verslagje geschreven van de middag.

Francis Ludlow

Bleda Düring

Nicky van de Beek

Het publiek in de Lokhorstkerk

Over EOL

Ex Oriente Lux presenteert wetenschappelijke informatie over het Oude Nabije Oosten en Egypte aan een breed publiek.

Word lid van EOL om deel te nemen aan onze diverse lezingen, workshops en evenementen. Ontvang bovendien het kleurrijke magazine Phoenix met nieuws en achtergronden over recente opgravingen en onderzoek.

EOL op Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf u in de voor nieuwsbrief (ook voor niet-leden!):

Informatie over de nieuwsbrief

Agenda

Geen activiteiten.