12 september | Nieuwe datum EOL jaardag in Rotterdam


Omdat de jaarvergadering 2020 wegens de coronacrisis in april niet kon doorgaan, heeft het Bestuur besloten haar uit te stellen tot september.

Het bestuur van Ex Oriente Lux nodigt U daarom opnieuw uit tot het bijwonen van de uitgestelde jaarvergadering 2020 op zaterdag 12 september 2020 van 11.00 tot 16.30 uur in de Pauluskerk te Rotterdam, Mauritsweg 20. Het thema is Het Kwade Overwinnen. We werden tot dit thema geïnspireerd door het motto van de Pauluskerk dat de gevel versiert: ‘Overwin het kwade door het goede’ (uit Paulus’ brief aan de Romeinen 12: 21). We gaan kijken hoe men over dit thema dacht in het oude Egypte, Mesopotamië en Israël.

Programma en aanmelden

Over EOL

Ex Oriente Lux presenteert wetenschappelijke informatie over het Oude Nabije Oosten en Egypte aan een breed publiek.

Word lid om deel te nemen aan diverse lezingen en evenementen. Ontvang bovendien ons magazine Phoenix met nieuws over recente opgravingen en onderzoek.

Meer informatie

Agenda

sep
12
za
11:00 EOL Jaardag: Het kwade overwinnen @ Rotterdam
EOL Jaardag: Het kwade overwinnen @ Rotterdam
sep 12 @ 11:00 – 16:30
EOL Jaardag: Het kwade overwinnen @ Rotterdam
De jaarvergadering van EOL staat dit jaar in het teken van het thema ‘Het Kwade Overwinnen’. We werden tot dit thema geïnspireerd door het motto van de Pauluskerk dat de gevel versiert: ‘Overwin het kwade[...]

Nieuwsbrief

Facebook