Zenobiabeurs 2022De Stichting Zenobia rijkt een beurs uit ter waarde van €1000,- ter bevordering van de bestudering van oost-west relaties in het Middellandse Zeegebied en het zichtbaar maken van de resultaten daarvan voor een breed publiek. De deadline voor aanvragen ligt dit jaar op 18 september 2022.

De Zenobiabeurs is bedoeld voor eenieder die gepassioneerd en gemotiveerd is om een interessant, creatief, concreet en haalbaar plan te realiseren en daarbij financiële ondersteuning nodig heeft. Het is niet noodzakelijk om geaffilieerd te zijn aan een culturele of wetenschappelijke instelling. Stichting Zenobia streeft uitdrukkelijk naar een inclusieve oproep die een grote diversiteit aan kandidaten aanspreekt: denk aan journalisten, wetenschappers, makers, kunstenaars, nieuwe Nederlanders, statushouders, scholieren en studenten.

Meer informatie op de website van Stichting Zenobia

Over EOL

Ex Oriente Lux presenteert wetenschappelijke informatie over het Oude Nabije Oosten en Egypte aan een breed publiek.

Word lid van EOL om deel te nemen aan onze diverse lezingen, workshops en evenementen. Ontvang bovendien het kleurrijke magazine Phoenix met nieuws en achtergronden over recente opgravingen en onderzoek.

EOL op Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf u in de voor nieuwsbrief (ook voor niet-leden!):

Informatie over de nieuwsbrief

Agenda

Geen activiteiten.