8 juli | Prijsuitreiking Jaarprijs Cuijpers-OpdenakkerWie heeft het beste wetenschappelijke artikel over het Oude Nabije Oosten geschreven? De winnaar van de Jaarprijs Cuijpers-Opdenakker 2021 wordt bekendgemaakt bij deze online prijsuitreiking. De schrijver van het winnende artikel geeft een presentatie.

Praktische informatie

De prijsuitreiking wordt gestreamd via Zoom en is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Registreer hier om de toegangsgegevens te ontvangen (geen Zoom-account nodig).

Lees meer over de Jaarprijs Cuijpers-Opdenakker (in het Engels).

Agenda

sep
25
za
hele dag Ex Oriente Lux Jaardag 2021 | Hu... @ Lutherse Kerk
Ex Oriente Lux Jaardag 2021 | Hu... @ Lutherse Kerk
sep 25 hele dag
Ex Oriente Lux Jaardag 2021 | Huwelijk en sociale mobiliteit van vrouwen @ Lutherse Kerk
Programma Ochtendprogramma (alleen voor leden Ex Oriente Lux) 10:30 – 11:00 uur: inloop met koffie en thee 11:00 – 12:30 uur: Algemene Ledenvergadering 12:30 – 13:30 uur: eenvoudige lunch met broodjes Middagprogramma (openbaar) N.B.: Het[...]

Over EOL

Ex Oriente Lux presenteert wetenschappelijke informatie over het Oude Nabije Oosten en Egypte aan een breed publiek.

Word lid van de vereniging om deel te nemen aan onze diverse lezingen en evenementen. Ontvang bovendien het kleurrijke magazine Phoenix met nieuws en achtergronden over recente opgravingen en onderzoek.

EOL op Facebook

Nieuwsbrief